Begeleiding-van-A-tot-Z

U bepaalt het alfabet

MH² Advies geeft advies over hulpmiddelen en (woning)aanpassingen. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met het selecteren, installeren en het gebruik van hulpmiddelen. Zij helpen u met het maken van de juiste keuze voor het hulpmiddel waar u het meeste baat bij hebt.

Wilt u begeleiding bij het aanvraagtraject, de aanschaf of het gebruik van hulpmiddelen, dan ondersteunen wij u daar ook bij. Als u dat wilt, begeleidt MH² Advies het hele traject van A tot Z, maar u bepaalt het alfabet. Met andere woorden: u bepaalt bij welke onderdelen u ondersteuning wenst en in welk tempo er wordt gewerkt.

Begeleiding bij particuliere aanschaf hulpmiddelen

MH² Advies begeleidt u bij de aankoop van uw hulpmiddel(en). Wij bieden u inzicht in de verschillende hulpmiddelen en leveranciers. Als u dat wenst, zijn we als uw adviseur aanwezig bij gesprekken met leveranciers.

Begeleiding bij aanvraagtrajecten hulpmiddelen

MH² Advies ondersteunt u bij aanvraagtrajecten voor hulpmiddelen en aanpassingen, die vergoed worden door de zorgverzekeraar of de gemeente. Wij hebben veel ervaring met het aanvragen van hulpmiddelen en zijn op de hoogte van de actuele wetgeving en de verschillende aanvraagtrajecten. Zodoende kunnen wij u bij het gehele traject begeleiden.

Begeleiding bij zorgvragen

MH² begeleidt u bij het aanvragen van zorg. Wanneer u zorg nodig heeft, krijgt u te maken met een wirwar van regels en uitzonderingen. U kunt het gevoel krijgen dat u daar in verstrikt raakt en van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Vanwege veranderingen in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt steeds vaker op uw familieleden en vrienden een beroep gedaan om op te treden als mantelzorger. De vraag is of zij beschikbaar zijn als hulpverlener.

MH2 Advies kan vragen over de WMO beantwoorden en u een handje helpen met uw zorgaanvraag.

blocks